1
Testo za brownije pripravimo po postopku zapisanemu TUKAJ.
2
Za pripravo plasti z nugatom in arašidi preprosto stepemo arašidovo maslo, penice, sladkor v prahu in sol, dokler se ne povežejo. Zmes bo gosta. Z rokami razporedimo plast po brownijih. Na plast nugata potresemo še arašide in rahlo pritisnemo navzdol. Brownije postavimo nazaj v hladilnik, medtem ko pripravljamo karamelo.
3
BAM preliv Toffee karamela rahlo segrejemo, da se strukturo iz goste spremeni v rahlo tekočo. Mlačno karamelo prelijemo po brownijih. Plast je lahko debelejša ali tanjša, odvisno od tega, kakšni ljubitelji slane karamele smo. Prelite brownije nato postavimo nazaj na hladno.
4
V zadnjem koraku raztopimo BAM temno čokolado in pripravimo preliv. Čokolado raztopimo s pomočjo vodne kopeli ali mikrovalovne pečice. Če si pomagamo z mikrovalovno pečico, čokolado pogosteje mešamo. Ko se čokolada popolnoma stopi, vmešamo kokosovo olje in prelijemo čez karamelno plast. Pustimo, da se browniji popolnoma ohladijo v hladilniku, nato pa ga narežemo.