BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Mango panna cotta

  • (1)
  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7
mango panna cotta

@bam_chocolate1 ? Preženi deževne oblake in si pričaraj sončno poletje s kremasto panna cotto z dodatkom osvežilnega manga! ? Ta preprosta sladica združuje bogastvo smetane s svežino manga, ustvarjajoč popolno harmonijo okusov. Enostavna priprava omogoča, da že vnaprej pripraviš panna cotto, kar jo naredi idealno izbiro za večerje ali posebne priložnosti. ?✨ SESTAVINE: - 3 lističi želatine - 200 ml smetane - 150 ml mleka - 60 g sladkorja - 1 žlica BAM vanilijeve paste - BAM mango preliv - Drobljeni piškoti ali biskvit za posip PRIPRAVA: 1. Najprej namočimo želatino v hladni vodi, da ta lepo nabrekne in postane pripravljena za nadaljnjo uporabo. 2. V večji posodi zmešamo smetano, mleko, sladkor in aromatično vanilijevo pasto. Mešanico postavimo na ogenj ter jo počasi segrevamo, občasno premešamo, dokler ne doseže vretja. Ko doseže vrelišče, odstranimo posodo s štedilnika in v mešanico vmešamo že pripravljeno ožeto želatino. 3. Dobro mešamo, dokler se želatina popolnoma ne raztopi in se vmeša v smetanovo mešanico. 4. Ko je zmes pripravljena, jo prelijemo v pripravljene modelčke ali posodice ter jo za čez noč postavimo v hladilnik. 5. Ko je panna cotta popolnoma ohlajena in strjena, jo pred serviranjem previdno prevrnemo na krožnik. 6. Panna cotto prelijemo z BAM mangovim prelivom ter potresemo s hrustljavimi drobtinami biskvita ali piškotov. Dober tek! ✨ #pannacotta #mango #bam #bamchocolate ♬ original sound - BAM - Become A Master
Pripravite se na okusno razvajanje s tem osvežujočim in kremastim desertom - mango panna cotta.


Ta preprosta sladica združuje bogastvo smetane s svežino manga, ustvarjajoč popolno harmonijo okusov. Enostavna priprava omogoča, da vnaprej pripravite to sladico, kar jo naredi idealno izbiro za večerje ali posebne priložnosti.


Z dodatkom želatine bo ta sladica popolnoma čvrsta, medtem, ko bo vanilijeva pasta dodala nežno noto sladkosti in arome.


Pridobite navdih in se prepustite užitkom kulinaričnega ustvarjanja s to čudovito in nežno sladico.

V kolikor želite panna cotto pripraviti v drugačni izvedbi vam ponujamo še ostale BAM recepte:
RECEPT: Panna cotta s toffe omako
RECEPT: Panna cotta z BAM prelivom jagoda
RECEPT: Panna cotta s pasijonko

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Mango panna cotta

  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Najprej namočimo želatino v hladni vodi, da ta lepo nabrekne in postane pripravljena za nadaljnjo uporabo.

2. Korak

V večji posodi zmešamo smetano, mleko, sladkor in aromatično vanilijevo pasto. Mešanico postavimo na ogenj ter jo počasi segrevamo, občasno premešamo, dokler ne doseže vretja. Ko doseže vrelišče, odstranimo posodo s štedilnika in v mešanico vmešamo že pripravljeno ožeto želatino.

3. Korak

Dobro mešamo, dokler se želatina popolnoma ne raztopi in se vmeša v smetanovo mešanico.

4. Korak

Ko je zmes pripravljena, jo prelijemo v pripravljene modelčke ali posodice ter jo za čez noč postavimo v hladilnik.

5. Korak

Ko je panna cotta popolnoma ohlajena in strjena jo pred serviranjem previdno prevrnemo na krožnik.

6. Korak

Panna cotto prelijemo z BAM mangovim prelivom ter potresemo s hrustljavimi drobtinami biskvita ali piškotov.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,48 €
Skupaj:
13,32 €

O avtorju

Maja K.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno