BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Creme Brulée z BAM mango prelivom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 2 uri 30 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 6
creme brulée z bam mango prelivom

Creme brulée je klasična francoska sladica, znana po svoji kremasti teksturi in hrustljavi karamelizirani skorjici. V tem receptu bomo klasični creme brulée obogatili z osvežujočim BAM prelivom mango, ki bo sladici dodal tropski pridih in poskrbel za popolno harmonijo okusov.


Sledite preprostim korakom in uživajte v pripravi te prefinjene sladice, ki bo navdušila vse sladkosnede.


V kolikor želite pripraviti klasičen creme brulée vam predstavljamo BAM recept:
RECEPT: Klasični Creme Brulée
Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

Tiktok mojacokolada

Navodila za uporabo:

1
V kozici segrejte sladko smetano. Vanilijev strok prerežite po dolžini in postrgajte semena v smetano, nato pa dodajte še preostali strok. Segrevajte na srednji temperaturi dokler smetana ne začne rahlo vreti. Odstranite kozico s štedilnika in pustite stati 10 minut, da se vanilija prepoji.
2
Medtem v veliki skledi stepite rumenjake in sladkor, dokler zmes ne postane svetla in kremasta. Počasi vlijte vročo smetano v zmes rumenjakov in sladkorja pri tem pa nenehno mešajte, da preprečite strjevanje jajc.
3
Zmes precedite skozi fino sito, da odstranite vanilijev strok in morebitne grudice. Zmes prelijte v posodice za creme brulee. Posodice postavite v pekač in do polovice višine posodic nalijte vročo vodo v pekač, da ustvarite vodno kopel.
4
Pecite v predhodno ogreti pečici na 150°C približno 30-35 minut, dokler se krema ne strdi, vendar je v sredini še rahlo mehka. Ko so pečene jih vzemite iz vodne kopeli in ohladite na sobno temperaturo nato pa jih postavite v hladilnik vsaj za 2 uri, najbolje pa čez noč.
5
Tik pred serviranjem potresite po vrhu enakomerno plast rjavega sladkorja. S plinskim gorilnikom karamelizirajte sladkor, dokler ne postane zlato rjave barve in hrustljav. Če nimate gorilnika, lahko to storite pod vročim žarom v pečici, vendar pazite, da ne zažgete sladkorja.
6
Za osvežilno noto dodajte po vrhu karamelizirane skorjice še BAM mangov preliv. S tem boste že tako čudovitemu okusu creme brulée dodali sladkobo in svežino manga, kar bo sladico povzdignilo na novo raven. Mangov preliv bo poskrbel za popolno harmonijo okusov in bo vaša sladica postala še bolj edinstvena in nepozabna.Preizkusite to kombinacijo in navdušite svoje goste s prefinjeno sladico, ki združuje klasične in tropske okuse.

Avtor:
Maja K., Ustvarjalka vsebin

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,29 €
Skupaj:
12,89 €11,60 €
-10%
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno